Print Friendly, PDF & Email

Uudistettu lentopaikat.fi

On kulunut jo kohta 9 vuotta siitä, kun tuli jatkettua Pekka Lehtisen ansiokkaasti aloittamaa palvelua lentopaikat.net. Vanha versio tuli tehtyä nopeasti koska kiire oli saada sille jatkoa. Silloin ei ehkä tullut valittua helpoiten ylläpidettävä tapa tehdä sivusto. Vuosien varrella on myös teknologia kehittynyt ja nykyään löytyy huomattavan paljon helpommin ylläpidettävissä olevia ratkaisuita.

lentopaikat.fi on nyt päivitetty ja vaikka ulospäin ei ehkä niin paljon muutoksia näy niin taustalla on tapahtunut paljon muutoksia, jotka helpottavat ylläpitäjän elämää.

Tämä päivitys oli aika iso urakka koska melkein kaikki joutui tekemään alusta alkaen uudestaan. Leikkaa-liimaa napit ovat kuluneet tässä kuukauden aikana näppäimistöstä melkein puhki.

Toiveena on, että saataisiin mukaan minun lisäksi joku innostunut mukaan ylläpitämään tätä palvelua.  Mikään järjestelmä ei saisi olla yhden ihmisen takana, meillä ei ole ehkä se kaikkein turvallisin harrastus, joten hyvä olisi, jos olisi pientä redundanssia mukana turvaamassa jatkoa.

Nyt on varmasti käynyt niin että jossain kohtaa on jotain virheitä, joten toivon että pistätte palautetta heti kun huomaatte että nyt ei mennyt oikein.

Palautetta saa laittaa muutenkin ja kuten aina, ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan.

Terveisin
Toma