Print Friendly, PDF & Email

Työkaluja lentämiseen

Matkalentolaskin

Kari Perälän alkuperin tekemä hieno excel matkalentolaskin joka on hieman päivitetty ja muutama asia korjattu. Käyttö on kuitenkin kuten aina omalla vastuulla ja toivonkin että jos huomaatte virheen niin antakaa palautetta että saadaan korjattua ja uusi versio ladattavaksi. Paras palaute on aina ”huomasin tämmöisen virheen jonka korjasin, Tässä on korjattu versio” 🙂

Jos itse haluat muuttaa exceliä niin suojaus on päällä mutta suojauksessa ei ole salasanaa

LDG Kartat, Paketit päivitetty 29.11.2022

Tässä on ladattavissa kaikki LDG kartat yhdessä pakatussa .zip tiedostossa. Jokainen kenttä on ICAO lyhenteen nimisessä kansiossa missä on LDG kartta sekä ilmakuva kentästä, molemmat .pdf formaatissa.

Paketissa mukana on myös uusimmat johdettujen kenttien Tekstitiedot sekä TRA, ADC, LDG ja VAC kartat.

Tämä paketti toimii hyvin mm. Air Navigation Pro ohjelmassa.
Ohjeet miten saat kartat ladattua Air Navigation Pro ohjelmaan löytyvät täältä.

Tämä seuraava paketti on tarkoitettu SkyDemon navigointiohjelmalle. LDG kartat ovat ilman alikansioita ja tiedostot alkavat kaikki ICAOn tunnuksella EFxx. Kun purkaa zip paketin ja lisää sen SkyDemon ohjelman karttakansioon niin tiedot näkyvät kulloisen lentokentän kohdalla.

Tämä paketti on tarkoitettu ForeFlight navigointiohjelmalle ja tiedostoto on nimetty niin että ForeFlight ymmärtää sisällön ja linkkaa ne oikeaan paikkaan ohjelman sisällä.

Keräsin Air Navigation Pro ohjelmaa varten kaikki ruotsin kenttäkartat kun jostain syystä niitä ei löytynyt ANP sisältä. Oheinen paketti sisältää kaikkien Ruotsin johdettujen kenttien kartat myös IFR lähestymiset etc.