Lataa työkaluja

Tom ArppeInfo6 Comments

Työkaluja turvalliseen matkalentämiseen
Tälle sivulle pyritään keräämän kaikkea hyödyllistä mitä matkalentämisessä voi tarvita, Tarkoitus on että lähitulevasiuudessa täältä voisi latailla materiaalia joka tukee sekä ilmailijoita että ilmailusta kiinnostuneita. Mikäli sinulla on ehdotus tänne lisättävästä materiaalista niin kerro ihmeessä. Palautetta voi antaa Tietojen lisäys ja muutos menun kautta tai kommentoi suoraan tämän artikkelin alle.
Matkalentolaskin (excel)
Kari Perälän alkuperin tekemä hieno excel matkalentolaskin joka on hieman päivitetty ja muutama asia korjattu.Käyttö on kuitenkin kuten aina omalla vastuulla ja toivonkin että jos huomaatte virheen niin antakaa palautetta että saadaan korjattua ja uusi versio ladattavaksi. Paras palaute on aina ”huomasin tämmöisen virheen jonka korjasin, Tässä on korjattu versio” 🙂

Jos itse haluaa muuttaa exceliä niin suojaus on päällä mutta suojauksessa ei ole salasanaa

Lataa matkalentolaskin

LDG kartat
Tässä on ladattavissa kaikki LDG kartat yhdessä pakatussa .zip tiedostossa. Jokainen kenttä on ICAO lyhenteen nimisessä kansiossa missä on LDG kartta sekä ilmakuva kentästä, molemmat .pdf formaatissa. Paketissa mukana on myös uusimmat johdettujen kenttien Tekstitiedot sekä TRA, ADC, LDG ja VAC kartat.
Tämä paketti toimii hyvin mm. Air Navigation Pro ohjelmassa.
Ohjeet miten saat kartat ladattua Air Navigation Pro ohjelmaan löytyvät täältä.

Lataa Air Navigation Pro LDG kartat (86,2 Mt)
päivitetty: 24.05.2021, ladattu (6 296) kertaa

Tämä seuraava paketti on tarkoitettu SkyDemon navigointiohjelmalle. LDG kartat ovat ilman alikansioita ja tiedostot alkavat kaikki ICAOn tunnuksella EFxx. Kun purkaa zip paketin ja lisää sen SkyDemon ohjelman karttakansioon niin tiedot näkyvät kulloisen lentokentän kohdalla.

Lataa SkyDemon LDG kartat (46,5 Mt)
Päivitetty: 24.05.2021, ladattu (2 509) kertaa

Tämä paketti on tarkoitettu ForeFlight navigointiohjelmalle ja tiedostoto on nimetty niin että ForeFlight ymmärtää sisällön ja linkkaa ne oikeaan paikkaan ohjelman sisällä.

Lataa ForeFflight LDG kartat (19,7 Mt)
Päivitetty: 24.05.2021, ladattu (463) kertaa

Keräsin Air Navigation Pro ohjelmaa varten kaikki ruotsin kenttäkartat kun jostain syystä niitä ei löytynyt ANP sisältä. Oheinen paketti sisältää kaikkien Ruotsin johdettujen kenttien kartat myös IFR lähestymiset etc.

Lataa ruotsin kenttäkartat Air navigation Pro (192,7 Mt)
Päivitetty: 25.05.2021, ladattu (383) kertaa

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments on “Lataa työkaluja”

  1. Hei,

    olisiko teillä ohjetta, miten APP ja LDG kartat saa ladattua macilta ipadiin?

  2. Olisiko kenelläkään ohjetta siihen miten APP ja LDG kartat saa ladattua Macilta iPadille Skydemon ohjelmaa varten? Tai yleensäkään millään tavalla iPadille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *