Tästä sivusta
Tälle sivulle tullaan keräämään kysymyksiä ja vastauksia lentopaikat.fi sivuston käytöstä, ongelmista sekä tiedossa olevista rajoituksista . Alhaalla on ns. haitarivalikko jonka otsikkoa, tai sitä edletävää plus merkkiä  klikkaamalla vastaus kysymykseen aukeaa mikäli ei ole auki jo valmiiksi. Aiheita lisätään sitä mukaan kun niitä ilmenee.
Useimmiten kuin koneeseesi on asennettu pdf reader ohjelma niin sen mukana voi tulla niin sanottu Plug-in sovellus joka mahdollistaa pdf dokumenttien katselun suoraan selaimen ikkunassa. Selaimesta pitäisi olla myös mahdollista tulostaa ko. dokumentti mutta tämän tapahtuman ongelmista on internet pullollaan.

Mikäli et saa tulostettua tämän sivuston pdf.dokumenttejä niin tallenna pdf dokumentti kovalevyllesi ja avaa se Acrobat, tai vastaavalla ohjelmalla joka osaa lukea pdf tiedostoja ja tulosta dokumentti sitä kautta.

On myös mahdollista muuttaa selaimesi asetuksia niin että pdf dokumentit eivät aukea selaimessa vaan latautuvat kovalevylle josta voit aukaista ne suoraan readeriin. Tästä toimenpiteestä löytyy lisää tietoa täältä

Uusimman Acrobat readerin voi ladata täältä
Vaihtoehtoisen Foxit ohjelman voi ladata täältä
Mikäli on muita tulostukseen liittyviä ongelmia niin Adoben tuesta voi löytyä apua.
Suora linkki tulostusongelmia käsitteleveään sivuun tästä

Print Friendly, PDF & Email